Скъпи колеги,

За нас е удоволствие да ви поканим на 1-ия International Congress of Aesthetic Medical Practiotioners (iCAMP), който ще се проведе в Гранд Хотел Милениум в София на 16 – 17 юни 2023 г.

iCAMP има за цел да обедини утвърдени професионалисти от цяла Европа и следващото поколение млади специалисти, както и да покаже най-новото от индустрията в областта. Обединихме се около идеята да направим двудневно концентрирано събитие на световно  ниво. В научната част на конгреса ще вземат участие около 50 лектора, повечето от които са от чужбина. Сесиите ще бъдат разпределени в 3 паралелни зали - I инжекционни процедури, II пластична хирургия и III Регенеративна медицина и енергийно базирани устройства. Независимо дали сте млад клиницист или опитен професионалист с дългогодишен опит, част от стартираща или утвърдена индустриална компания, iCAMP 2023 ще ви предостави невероятна възможност да общувате, да участвате в диалог, да споделяте личната си история и да формирате смислено сътрудничество с международни колеги и лидери в областта.
Регистрирайте се сега, за да бъдем заедно част от най-вълнуващото събитие в естетичната медицина за годината. Предварителна програма и възможности за регистрация ще намерите ТУК.

Очакваме Ви в София!

Организационен комитет:
д-р Радина Денкова
д-р Емил Стоименов
доц. Дончо Етугов
д-р Росица Денчева
д-р Емил Бърдаров
д-р Регина Хатър
Dr Maurizio Cavallini
Dr Tapan Patel